fbpx

Rezsicsökkentés Fidesz módra: +20 százalék Miskolcon

Miközben országos szinten rezsicsökkentésről hallani, Miskolcon közel 20 százalékkal drágul a szemétszállítás, hangzott el a Jobbik keddi sajtótájékoztatóján.

Pakusza Zoltán, a párt helyi elnöke elmondta, a miskolciak a napokban kapták kézhez a közel 20 százalékos szemétdíj emelésről szóló csekkeket, ami ellentétes a Fidesz rezsicsökkentésről szóló kommunikációjával.

Nem tudjuk elfogadni az AVE ügyvezetőjének, Molnár Attilának azon magyarázatát, miszerint az Európai Uniónak köszönhető a mostani brutális emelés, hangsúlyozta Pakusza. Mint mondta, való igaz, hogy a hulladéktörvényt az EU írta elő, ugyanakkor igaz az is, hogy az úgynevezett lerakási járulék az AVE-t terheli. Az emelés annak köszönhető, hogy ezt a cég áthárítja a miskolciakra.

A mostani közel 20 százalékos emelés mellett a jövőben várható 10 százalékos rezsicsökkentés nem lesz más, mint olcsó PR fogás, jelentette ki a jobbikos politikus, aki végezetül arra kérte a miskolciakat, használják ki, hogy a Fidesz épp a rezsicsökkentés miatt standol az utcákon, keressék fel a kormánypárt aktivistáit és kérjenek bővebb felvilágosítást a 20 százalékos szemétdíj emelésről.

 

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: alfahir.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .