fbpx

Szeptemberben újra ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás

Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás a legnagyobb környezetipari szakkiállítás Magyarországon. A jövő iparágát mutatja be a szakmai partnerek és az érdeklődők számára.

A mai gazdasági helyzetben a szakmai kiállításoknak az internettel, a weboldalak információ áramával kell felvennie a versenyt. Meg vagyunk győződve arról, hogy a személyes találkozás, kapcsolatfelvétel és a kapcsolatok ápolása kiemelkedően fontos a bizalomépítéshez, a gördülékeny üzletmenethez, amihez a nemzetközi ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás kiválóan hozzá tud járulni.

  • A III. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás a levegőtisztaság védelem európai évében kiemelten foglalkozik a levegőszennyezés csökkentési lehetőségekkel, és az Ipari kibocsátásokról szóló európai irányelv implementációjával. Várhatóan 2014-től, a következő európai költségvetési ciklusban több forrás áll majd rendelkezésre a levegőtisztaság védelmére.
  • A magyar hulladékpiacon jelentős az érdeklődés az ipari hulladékok hasznosítása iránt. A kiállításon hangsúlyt helyezünk a hulladékokból előállított másodnyersanyagokra és felhasználási lehetőségeik feltárására is.
  • A III. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállításon a víztisztaság védelem szakterületén az Európai Víz-keretirányelv végrehajtásából adódó feladatok bemutatása kerül fókuszba.

Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás szaktémái:
hulladék, hulladékból másodnyersanyag és termék, megelőzés, levegő, víz, talaj, megújuló energiaforrások, energiahatékonyság, ökoépítészet, klímavédelem, biotechnológia, zaj – és rezgésvédelem.

A III. ÖKOINDUSTRIA kiállítóként várja a környezetvédelmi ipar szereplőit, környezetvédelmi eredményeiket bemutató vállalkozásokat, a környezetvédelmi kutató és innovációs szervezeteket, környezetvédelmi szakmai szervezeteket, külföldi környezetvédelmi vállalkozásokat, külképviseletek gazdasági osztályait.

A látogatók a termelő és szolgáltató ágazatok, a környezetvédelmi ipar partnerei, szakmai szervezetek, önkormányzatok, államigazgatás érintettjei, környezetvédelmi hatóságok, környezetvédelmi eredmények irányt érdeklődők, zöldgazdaság megvalósítása iránt elkötelezettek, oktatók és a téma iránt érdeklődő egyetemi, főiskolai hallgatók.

Az első két ÖKOINDUSTRIA Kiállítást 5-6000 szakmai látogató tekintette meg, a kiállítással párhuzamosan rendezett szakmai konferenciákon kb. 1000 fő vett részt.

Információk:

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A.
Tel: +36 1 350 7274
Fax: +36 1 350 7271
E-mail: kszgysz@kszgysz.hu
web: www.okoindustria.hu
www.kszgysz.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .