fbpx

Módosultak a Zöld Ipari Innováció Program pályázati felhívásai

Módosultak a Zöld Ipari Innováció Program pályázati felhívásai, elérhető az 1. és 2. alprogram kitöltő felülete

Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy módosult a „Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése (1. alprogram)” illetve „Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata (2. alprogram)” pályázati felhívása a jövedelemtermelőség vizsgálat és a biztosítéknyújtási kötelezettség vonatkozásában.

Az 1. és 2. alprogramban igényelhető maximális támogatás összeg meghatározásában, illetve az üzleti terv bevétel-kiadási tervének elkészítésében az alábbi segédtáblázat nyújt segítséget, melyet az üzleti terv mellékleteként szükséges a pályázathoz benyújtani.

A fenti pályázat esetében az elektronikus benyújtást lehetővé tévő kitöltő felület a mai naptól elérhető a honlapunkon. A pályázati űrlap kitöltését az alábbi felületen (https://nora.norvegalap.hu/) regisztrálva, az „Aktuális pályázati kiírások” gombra kattintva kezdheti meg.  Amennyiben a Zöld ipari innováció program pályázataival kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat agreenindustry@norvegalap.hu e-mail címenSikeres pályázást kívánunk!

Változások jegyzéke:

1)     Törlésre került a VI/3. szakaszból az alábbi rendelkezés:

„Jövedelemtermelő projekt esetén (a projektben létrehozott szolgáltatás nyújtásáért a felhasználónak fizetniük kell) a futamidőre és a fenntartási időszakra vonatkozóan számított diszkontált többlet profittal a megítélhető támogatást korrigálni kell!”

2)     Törlésre került a IX/2. szakaszból az alábbi rendelkezés:

„Az üzleti tervben jelezze, ha a projekt jövedelemtermelőnek minősül (a projektben létrehozott szolgáltatás nyújtásáért a felhasználónak fizetniük kell) és mutassa ki a futamidőre és a fenntartási időszakra vonatkozóan számított diszkontált többlet profitot és azt, hogy ennek alapján az igényelt támogatás korrigálásra került.”

3)     Kiegészítésre került a felhívás VII/7. szakasza az alábbiak szerint:

Amennyiben a Kedvezményezett az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) kormányrendelet előírásai alapján nem mentesül a biztosítékadási kötelezettség alól, abban az esetben a Kedvezményezett – költségvetési szerv és állami tulajdonban lévő nonprofit szervezet kivételével – a beszedési megbízáson túl az alábbi biztosítékok egyikének adására köteles…”

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .