fbpx

Új cég viszi el a szemetet Debrecenben

Kivált az AKSD-ből, mert a törvény így rendelkezett.

Az AKSD közleményben tájékoztatja a lakosságot, hogy cégkiválás útján megalakult a Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. (4031 Debrecen, István út 136., Cg.: 09-09-024450, adószám: 24294412-2-09), amely 2013. július 1-jétől kezdődően az A.K.S.D. Kft. jogutódjaként látja el a települési szilárd hulladék szállítására szervezett közszolgáltatást. A közterület-fenntartást, a temetőüzemeltetést, a termelési hulladékszállítást továbbra is az A.K.S.D. Kft. látja el.

A közleményben kifejtik, hogy a lakossági szemétszállítás területén érdemi változással nem kell számolni. A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. megalakítását a közszolgáltatást szabályzó azon törvényi változások tették szükségessé, melyek alapján a közszolgáltatást a jövőben csak többségében állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő, nonprofit Kft. láthatja el.

A hulladékszállítási díjat továbbiakban a Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. fogja számlázni a Partnerek felé.

Forrás: aksd.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .