fbpx

Újra megtisztultak a ferihegyi fotópozíciók

Szeptember 21-én szombaton újra akcióba lépett az AIRportal.hu közössége, hogy megtisztítsa a Liszt Ferenc repülőtér környezetében használatos fotópozíciókat. A program keretében megtisztult a 13R pályaküszöbnél található Cargodomb, a Patakpart valamint a Spotterdomb is.

A múlt heti TeSzedd kampányra meghirdetett ferihegyi szemétszedés a rossz időre való tekintettel elmaradt, amelynek pótlására a mostani szombaton került sor. Az AIRportal.hu közösségéből 19 lelkes repülésrajongó segítette a repülőtér környezetének megtisztítását.

A Budapest Airport ez alkalommal is támogatta a kezdeményezést, így a szükséges kellékekkel, zsákokkal és kesztyűkkel is ellátta a résztvevőket, valamint az összegyűlt zsákok elszállításáról is gondoskodnak. Ezúton is köszönjük a repülőtér üzemeltetőinek segítségét!

„Sokunknak a repülőtér a második otthona, ebből adódik, hogy nem csupán fotózás vagy a közlekedő gépek megcsodálása alkalmával látogatjuk meg Ferihegyet, hanem a környezetének tisztán tartásáról is gondoskodunk.“ – mondta el Tóth Máté, a program egyik szervezője.

„Az AIRportal.hu a legkedveltebb fotós pozíciókban kihelyezett táblákkal és a közösségi oldalon is felhívta a spotter-közösség figyelmét a szemetelés mellőzésére. A mostani akciónk során megtapasztaltuk, hogy a Cargodomb és a Spotterdomb térségében lényegesen csökkent az eldobált szemét mennyisége a korábbi évekhez képest.“ – tette hozzá Tóth Máté.

Az AIRportal.hu szerkesztősége ezúton is szeretné megköszönni minden kedves résztvevőnek a segítséget! Kérjük, hogy a jövőben is ügyeljünk a repülésrajongók számára fontos területek tisztán tartására, a szemetelés elkerülésére!

 

A szemétszedés résztvevői a megtisztult Cargodomb előtt. (Fotó: Tóth Máté - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A szemétszedés résztvevői a megtisztult Cargodomb előtt. (Fotó: Tóth Máté – AIRportal.hu)

 

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: http://www.airportal.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .