fbpx

2014-2020-as operatív programok társadalmi egyeztetése

Magyarország kiemelt nemzeti érdeke, hogy a rendelkezésére álló uniós forrásokat minél hatékonyabban használja fel, ennek érdekében a 2014-2020-as időszakra vonatkozó operatív programokat több szakaszban társadalmi egyeztetésre bocsátjuk. Az operatív programokkal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat az adott operatív programhoz kapcsolódó internetes fórumon várjuk az ott megadott határidőig.  

A Miniszterelnökség számára fontos prioritás, hogy a fejlesztési forrásokról rendszeresen zajló társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és transzparensek legyenek, ezért internetes formában gyűjtjük össze és tesszük közzé partnereink véleményét.

A Partnerség Fórum menüpont használatával az operatív programokkal kapcsolatos észrevételek, javaslatok azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a véleményezők megismerjék egymás véleményét is.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztrációszükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség az operatív programok véleményezésére.

A beérkező véleményeket a Miniszterelnökség koordinálásával a szakminisztériumok és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kollégái közösen dolgozzák fel. A TÁRSADALMI EGYEZTETÉS EREDMÉNYÉRŐL, A VÉLEMÉNYEK BEÉPÜLÉSÉRŐL MINDEN VÉLEMÉNYEZŐT E-MAILBEN ÉRTESÍTENI FOGUNK AZ OPERATÍV PROGRAMOK KORMÁNY ÁLTALI ELFOGADÁSÁT KÖVETŐEN.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott fórumon a véleményező nevének feltűntetésével. A vélemények feldolgozása elektronikusan történik, így kizárólag a megadott határidőn belül elektronikus formában beküldött hozzászólásokat áll módunkban figyelembe venni.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Amennyiben a partnerségi regisztrációval kapcsolatban kérdése van, kérem, keresse Ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségeken:

Telefon: 06-40-638-638

Elektronikus levél: http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat

FIGYELEM: A Partnerségi Megállapodás a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal honlapján érhető el a következő linken: http://www.nth.gov.hu/pm/index.html

Forrás: http://www.nfu.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .