fbpx

Csongrád megyében megoldott a lakossági hulladékszállítás

Csongrád megye mind a hatvan településén megfelelően megoldott a hulladékszállítás – hangzott el a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a témában megtartott értekezleten, amelyen az igazgatóság és a kirendeltségek iparbiztonsági, polgári védelmi és hatósági területeinek munkatársai vettek részt.

A megye hatvan településén tíz szolgáltató végzi a hulladékszállítást – összegezte Gáti Ádám tű. százados, megyei iparbiztonsági főfelügyelő, és az adatsorokból látható volt, hogy a két legnagyobb szolgáltató összesen negyven Csongrád megyei településen végzi a hulladékszállítást.

Az értekezlet során szó esett továbbá a veszélyes üzemek külső védelmi terveinek aktualizálásáról, a veszélyes áruszállítás ellenőrzéséről és az annak során történő bírságolás gyakorlatáról, továbbá a szakemberek összegezték a kéményseprő-ipari tevékenység ellenőrzése során szerzett tapasztalatokat is.

Forrás: katasztrófavédelem

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .