fbpx

Játszótér roncsautó-darabokból

Oroszországban egy fémmegmunkálásban jártas ember készített hulladékvasból játszóteret.

Az oroszországi Tver régióban található Sloboda faluban fényképezte le Yuri Chistyakov a képeken látható játszóteret, amelynek különös ismertetőjele, hogy ránézésre csak és kizárólag kidobásra ítélt autó-, motorkerékpár- és traktoralkatrészekből építették meg.

A pénzhiányt fantáziával pótolták az építők, persze nem csak az EU-s előírások alapján veszélyes a játszótér, de ránézésre is az. Testi épségük megőrzése érdekében a gyermekek jobban teszik, ha nem feledkeznek bele a játékba, hiszen mindenfelé rozsdás vasdarabokat, feldarabolt fogaskerekeket találhatnak. Bár az is lehet, hogy az unatkozó tinédzserek pont ezért az izgalom miatt járnak majd ki erre a grundra.

 

 

Kicsit később már a felhasznált alkatrészek beazonosításával is múlathatják az időt a csemeték. Vajon melyik mezőgazdasági gépről származik a traktorülés, melyik kétkerekűn szolgált eredetileg a benzintank. De az egyszerű járókelő se unatkozik majd, hiszen csodálhatja az alkotó leleményességét, úgymint az állattá átalakított csillagvillás kulcsot, vagy épp a sündisznóként funkcionáló fogaskerék-darabot.

 

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: http://www.automotor.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .