fbpx

Polgármesterek értékelték a hulladékgazdálkodást Mezőhegyesen

Évek óta hagyomány, hogy a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. szolgáltatási területén az év utolsó negyedévében polgármesteri találkozót szervez mindazon települések első számú vezetői és jegyzői részére, akiknek hulladékgazdálkodási közszolgáltatási területén a szolgáltatást ellátja. A meghívott 16 önkormányzat vezetői ilyenkor kapnak tájékoztatást az év fontosabb szakmai eseményeiről, és a következő időszak hulladékgazdálkodási feladatairól.

Az idei év eseményének fényét emeli, hogy lezárult Mezőhegyes Város Önkormányzatának hulladékgazdálkodási közszolgáltató kiválasztása céljából lefolytatott közbeszerzési pályázata. A sikeresen pályázó Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. több mint tíz év óta közszolgáltató a településen. A szolgáltatást újabb 10 évig látja el a november 21-én aláírásra került közszolgáltatási szerződés keretében. A szerződés aláírása ünnepélyes keretek között a találkozón megtörtént.

Idén először az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség két vezető munkatársa is részt vett az eseményen.

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: http://szegedma.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .