fbpx

120 milliós pr-tender Zemplénből

Az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás 17 hónapra nettó 120 millió forint értékű pr-feladatokra keres partnert. A nyílt tenderre február 13-ig lehet jelentkezni. 

Az „Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Rendszer teljes kiépítése” tárgyú nettó 4 milliárd forint összköltségű projekt pr-feladataira nyílt közbeszerzési eljárást hirdetett az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás.

A tudatformálási feladatoknak elnevezett megbízás nettó 120 millió értékű, és olyan elemeket tartalmaz, mint a tévészpot, tévéműsor, rádiószpot, sajtóhirdetés, közösségi kommunikáció, tananyag, látványos szelektív hulladékgyűjtési roadshow, vagy környezettudatos rendezvények.

Az ideális jelentkezőnek az elmúlt 36 hónapból rendelkeznie kell legalább egy darab tudatformálást célzó tevékenységre vonatkozó referenciával, amely magában foglalja legalább az alábbi tevékenységeket: rendezvényszervezés; tanulók és tanárok részére történő ismeretterjesztés, gyakorlati alkalmazás bemutatása legalább egy iskolában;
arculati kézikönyv szerinti ismeretterjesztő anyag-, kiadványkészítés; interaktív workshopok szervezése, lebonyolítása a tudatformálás elősegítésében.

Az elbíráláskor az ajánlati ár 80-as súlyszámot kap, míg a szakmai ajánlat 20-at. Az ajánlattételi határidő február 13-a.

(forrás: Tenders Electronic Daily (TED) )

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .