fbpx

Késnek a számlák

Nem kapták meg időben  a szemétszállítási díjról szóló utolsó negyedéves csekkeket a Baján és környékén élők. Ennek oka, hogy a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.-vel szerződésben álló cég informatikai hiba miatt csak késve tudta kiküldeni azokat. Az ügyfeleknek azonban emiatt nem kell sem kamatot, sem ügyviteli díjat fizetniük.

A szemetet elszállította a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. az ügyfeleitől, a fizetési csekkek viszont nem érkeztek meg időben az emberekhez. Voltak, akik december utolsó napjaiban megkapták és az utolsó pillanatban még be tudták fizetni, sokan azonban még mindig várják. Annak ellenére, hogy a befizetési határidő december 31-én lejárt. Nem a kft. hibázott, hanem az általuk megbízott cég informatikai rendszerével volt a probléma, mondta Agatics Roland ügyvezető igazgató. A fizetési határidőt ezért meghosszabbították. A kézhezvételtől számított 20 napon belül kell befizeti.

A jogszabályok értelmében a cégnek a hónap végéig fizetési felszólítást kell kiküldenie azoknak, akik még nem egyenlítették ki a számlát, de ezen nem fognak kamatot és ügyviteli díjat felszámítani. A probléma mintegy 180 ezer lakost érint Baján és környékén. A nagy mennyiség miatt fokozatosan kapják meg a családok a számlákat.

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: http://bacsmegye.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .