fbpx

Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás konferencia

A Vidékfejlesztési Minisztérium felkérésére a Szent István Egyetem és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség 2014-ben hazai és külföldi előadók részvételével ismét megszervezi az  

Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás

című konferenciát.

Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás

Az immár hagyományossá vált konferenciára a szervezők ez alkalommal külföldi előadókat is meghívnak, hogy a résztvevők első kézből szerezhessenek információkat a hulladékgazdálkodásban élenjáró nemzetközi gyakorlatokról.

A konferencia programjának keretében a résztvevők tájékoztatást kaphatnak a hazai hulladékgazdálkodás továbbfejlesztésének fő irányairól, tartalmáról, a gazdasági és államigazgatási szereplőket érintő főbb kérdéseiről.

A kétnapos szakmai konferenciára a szervezők hívják és várják azokat a hazai intézményeket, szervezeteket, vállalkozásokat, önkormányzatokat, akik nemcsak áttekintést szeretnének kapni a hazai hulladékgazdálkodás aktuális helyzetéről, de szolgáltatásaik színvonalának emelése, így a versenyképességük megőrzése érdekében érdeklődnek a hulladékgazdálkodás nemzetközi tapasztalatai iránt is.

Fontosabb információk

A konferencia időpontja: 2014. március 19-20.
A konferencia helyszíne: Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Tudástranszfer Központ (2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1.)
A jelentkezés módja: A konferencia honlapján
A jelentkezési határidő: 2014. március 14. (kedvezményes regisztráció 2014. február 14-ig)

A konferenciára tisztelettel meghívjuk:

Dr. Illés Zoltán
államtitkár
A programbizottság elnöke

Dr. Szabó István
dékán
A szervezőbizottság elnöke

Vámosi Oszkár
ügyvezető (OHÜ)
A szakmai bizottság elnöke

 

Forrás: http://www.zoldkonferencia.hu/

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .