fbpx

Zavartalan a hulladékszállítás

A Győr-Szol Zrt. és a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a Győr Nagytérségi Önkormányzati Hulladékgazdálkodási Társulás korábban kiírt közbeszerzési pályázatán jogszabályi feltételek miatt nem indulhatott.

Időközben a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megkapta a működéséhez szükséges valamennyi hatósági engedélyt, így az új közbeszerzési pályázaton – amennyiben az abban foglalt feltételeknek megfelel – várhatóan indulni fog. A Győr-Szol Zrt. a jogszabályi előírásoknak megfelelő struktúra létrejöttéig a hulladékszállítással kapcsolatos feladatokat az eddigi gyakorlat szerint ellátja.

A Győr-Szol Zrt. száz százalékos tulajdonában lévő nonprofit kft. szervezetének kialakítása megtörtént, a várható változásokról az érintett munkatársak tájékoztatást kaptak, a munkaszerződések módosítására közvetlenül a kft. tényleges működésének megkezdése előtt kerül sor. A Győr-Szol Zrt. igazgatósága hamarosan tárgyalja a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. működésével kapcsolatos kérdéseket. A kft. készen áll a lakossági hulladékszállítási és -kezelési feladatok ellátására.

Forrás: http://gyorplusz.hu/

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .