fbpx

Három hulladékszállítási közbeszerzést értékelt Miskolc

A hulladékszállításhoz használandó járművek bérletére, a begyűjtött hulladék lerakóba szállítására, valamint a hulladékkezelés lakossági tájékoztatására kiírt közbeszerzés eredményét tette közzé a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. és Miskolc önkormányzata a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában.

Az ajánlatkérő MiReHuKöz hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést folytatott a hulladékgyűjtési- és szállítási közszolgáltatási feladatainak teljesítéséhez szükséges gépjárművek bérletére. A bérleti idő 6 hónap, erre az időre 16 tömörítő felépítményes, legalább 16 köbméteres hulladékgyűjtő tehergépkocsit és 3 konténerszállító teherautót akart bérelni. Az egyetlen ajánlattevő az AROSA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. volt, nettó 175,5 millió forintos bérleti díjjal. Az eredetileg becsült bérleti díj 216 millió forint volt.

A második, ugyancsak hirdetmény nélküli tárgyalásos tenderben évi mintegy 46 ezer tonna begyűjtött hulladéknak a Hejőpapi Regionális Hulladéklerakóba történő kiszállítására kért vállalkozót a MiReHuKöz. Itt az egyetlen ajánlattevő a DHJ Építő Kft. volt, amely nettó 57,2 millió forintos ajánlatot tett. Az eredetileg becsült ellenérték nettó 60 millió forint volt.

A harmadik, nyílt közbeszerzést Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata írta ki a “Miskolc és térsége települési szilárdhulladék-kezelési rendszerének továbbfejlesztése elnevezésű uniós projekt megvalósításához kapcsolódó lakossági tájékoztatást segítő kommunikációs szolgáltatásra – két részben. Mindkettőt a MAHIR-MonDay Konzorcium nyerte, nettó 16,9 millió, illetve 79,7 millió forintos árral, így a teljes összeg 96,6 millió forint. A nyertes konzorcium tagjai: a MAHIR Kiállítás és Rendezvény Kft. valamint a MonDay Consulting Kft. Az első résznél a DFT-Hungária Kft. ajánlata, míg a másodiknál ugyancsak a DFT-Hungária Kft., valamint a Strategic Scope Kft. és a Pannon-Sopron Kft. konzorciumának az ajánlata lett vesztes.

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .