fbpx

Kamerákkal figyelik a szemetelőket Gyömrőn

Öt darab új, nagyfelbontású videókamera állt szolgálatba Gyömrőn. A mobil kamerák közül 3 db külterületen illetve 2 db a város belterületén került kihelyezésre, váltakozó helyszíneken.

video
A kamerákkal elsősorban az illegális szemételhelyezések, természetkárosítások ellen szeretnének fellépni az erdei bekötő, valamint az egyéb külterületi utak és városi közterületek mentén.

A tavalyi évben, több, mint 5 millió forintot fizetett ki Gyömrő városa a bekötő útjainak, külterületeinek, valamint a belső területeiken lévő közterületeken szétdobált, vagy tudatosan, illegálisan elhelyezett szemét, lakossági és egyéb hulladék összetakarítására, ártalmatlanítására!

Érdemes lenne ezt a lehetőséget Nagykátán illetve a környéken is kihasználni, hiszen döbbenetes mennyi hulladék van a város melletti erdőkben illegálisan kihelyezve.Néhány ilyen vandálbiztos mobil videókamerával megfigyelhetőek lennének a kritikus helyek és végre keményen fellehetne lépni a szemetelőkkel, természetkárosítókkal szemben. Az illegális szemetelés akár 500 ezer forintig terjedő bírsággal sújtható!


.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://www.hellokata.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .