fbpx

Megkezdődik a házhoz menő szelektív gyűjtés Mosonmagyaróváron

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft értesíti mosonmagyaróvári ügyfeleit, hogy a megkezdi a házhoz menő szelektív (kék edényes) hulladékgyűjtést a városban.

Az első gyűjtésre március 31. és április 4. között kerül sor a térképen látható gyűjtési körök szerint.

A Közszolgáltató a további gyűjtési időpontokról később ad tájékoztatást.

Az edényekbe az alábbiakban felsorolt hulladékok tehetőek:
Műanyag italcsomagolás (PET palack), fólia, reklámtáska, kimosott tisztító, mosószeres flakonok, fém italosdoboz, újságpapír, kartonpapír – A palackokat, italosdobozokat kérjük lapítva tegyék a gyűjtőedénybe.

Nem helyezhető az edénybe:
Üveghulladék, kommunális hulladék, zöldhulladék (fűnyesedék, ág, gally),

Az üveghulladékok gyűjtésére a szelektív szigeteken lesz lehetőség.

A Közszolgáltató kéri tisztelt ügyfeleit, hogy az edényeket a gyűjtést megelőző estéjén helyezzék ki a közterületre. Amennyibe a hulladék mennyiség meghaladja az edényzet űrméretét., azt áttetsző zsákban az edény mellé lehet helyezni, a közszolgáltató a zsákot is elszállítja. Azon – díjtartozással nem rendelkező – ügyfeleink, akik még nem rendelkeznek szelektív gyűjtőedénnyel, a Barátság utca 8. szám alatti telephelyen hétfőtől csütörtökig 07-15 óra között átvhetik azt. Az edények díjmentes használatba kerülnek ügyfeleinkhez.

undefined

A cikk eredetiben itt olvasható: http://www.infomovar.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .