fbpx

Két gyűjtőjármű, bővülő szelektív hulladékgyűjtés

Sikeresen pályázott a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. az OHÜ Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség 2014. évi Iparfejlesztési Pályázatán OHU-IFPR-2013-001/042/2014 azonosító számon. A támogatás a miskolci székhelyű közszolgáltató által képviselt 37 település 265 000 lakosa részére nyújtott szolgáltatás minőségének továbbfejlesztésére biztosít lehetőséget.

A 74 500 000 Ft értékű, 100% támogatási intenzitású fejlesztés megvalósítására vonatkozó Támogatási Szerződés aláírására 2014. március 31-én került sor az OHÜ Nonprofit Kft. székhelyén, ahol az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség képviseletében Vámosi Oszkár ügyvezető és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. képviseletében Majoros Róbert ügyvezető látta el kézjegyével a dokumentumot. (A képen az aláírást követő kézfogás, balról Vámosi Oszkár, jobbról Majoros Róbert.) A pályázat részeként 2 db hulladékgyűjtő jármű beszerzésével bővül a miskolci székhelyű, regionális feladatokat ellátó 100%-ban önkormányzati tulajdonú nonprofit közszolgáltató járműparkja.

Majoros Róbert, a MiReHuKöz Nonprofit Kft. ügyvezetője a Támogatási Szerződés aláírását követően elmondta, hogy a pályázat keretén belül beszerzésre kerülő gyűjtő járművek lehetővé teszik a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés kibővítését, a csomagolási hulladékok hatékonyabb begyűjtését.

A cégvezető üdvözölte az OHÜ Nonprofit Kft. által biztosított pályázati lehetőséget, mely a miskolci székhelyű közszolgáltató által képviselt 37 település 265 000 lakosa részére nyújtott szolgáltatás minőségének továbbfejlesztésére biztosít lehetőséget. A projekt zárására a megkötött Támogatási Szerződés alapján 2014. április 30-ig kerül sor.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://mirehukoz.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .