fbpx

Adja le használt zokniját a postán

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAÖkotudatosok, zöldek és zoknimániások figyelem, nem kell szemétbe dobni a lyukas zoknit, adjátok postára és kaphattok érte akár 25 százalékos zoknikupont!

Az akció 2014. június 30-ig tart, a teendő pedig mindössze annyi, hogy össze kell gyűjteni a használt zoknikat, kimosni, betenni egy dobozba és a postán ingyen fel lehet adni egy webáruház címére, ahol mennyiségtől függően 15-25 százalékos kedvezményt kapnak a beküldők. A zoknikból házak hőszigeteléséhez használt anyagot készítenek.

„Hivatalosan idén a Föld napján, május 26-án indult el a kezdeményezés, és a szegedi Füvészkertben tartott Föld napi rendezvényen találkozhattak vele először az odalátogatók. Az újdonság híre ezek után a Facebookon terjedt tovább, így jutott el a Kossuth Rádió egyik szerkesztő kollégájához, akivel találkoztam egy interjú erejéig. Hamarosan befejeződnek a fejlesztések, így a Magyar Posta illetve a hdiShop.hu webáruház összefogásának köszönhetően közel 3000 magyarországi postán bárki le tudja adni feleslegessé vált zoknijait. Miért éri meg elmenni a postára és ingyen feladni a zokni-csomagot? Hogy ne csak a környezettudatosság motiválja az embereket az elhasznált zoknik beküldésében, ezért egy nyereménysorsolást tartunk a program végén. Így a programhoz csatlakozók értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Továbbá az új zoknik beszerzését is biztosítottuk számukra, ugyanis a beküldött zoknik súlyától függően 15-25% kedvezményt kapnak kitűnő, magyar gyártmányú pamut zoknik vásárlásából” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Csányi Zoltán, a Zokni Csereprogram ötletgazdája.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://szegedma.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .