fbpx

Összegyűlt szemét ölt meg egy nőt Amerikában

A hosszú évek alatt felgyülemlett limlom súlya alatt beszakadt egy földszintes lakóház padlója az amerikai Connecticut államban, és az alagsorba leomló törmelék agyonnyomta az ott tartózkodó tulajdonost.

Egy kézbesítő értesítette a múlt héten a rendőrséget arról, hogy már nem fér több küldemény a levélszekrénybe a Cheshire elővárosában lévő címen.

A rendőrök észlelték, hogy valami statikai probléma lehet a házzal, s mivel nem találták a tulajdonost, feltörték az ajtót. A 66 éves nőt a pincében találták meg holtan a szeméthalom alatt.

A helyszínelő rendőrök egyike elmondta, hogy a legtöbb helyiségben mennyezetig ért a limlom. A nappali, ahol a tulajdonos élt, derékig volt szeméttel.

“Az asszony soha semmit nem dobott el. A lakás tele volt újságokkal, magazinokkal, levelekkel, csomagokkal, iratokkal, üvegpalackokkal és mindenféle egyéb háztartási hulladékkal” – mondta a rendőr.

Az önkormányzat tudott Beverly Mitchell sajátos gyűjtőszenvedélyéről, küldtek is hozzá szociális munkásokat, hogy segítsenek kihordani a szemetet, de az asszony nem engedte be őket.

A rendőrség szerint a háztartási szemét által agyonnyomott nő egy hete lehetett halott, mire megtalálták a hét végén.

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .