fbpx

Szegény 8 méteres Marylin Monroe a szeméttelepen végezte

Senki nem tudja, miért távolították el Marylin Monroe 8 méter 18 centiméter magas szobrát a kínai Kaujkang városából, mindenesetre úgy tűnik, hogy nem áthelyezésre, hanem kidobásra került. Érthetetlen a szobor lebontása, hiszen felállítása óta komoly turista látványosságként szolgált. 

Fotó: http://www.examiner.com/

Foto: www.examiner.com

A 8 méter 18 centiméter magas, festett rozsdamentes acél szobor az elmúlt fél évet a Kuanghszi Csuang autonóm régió Kujkang városának főterén töltötte. A mű a Hétévi vágyakozás című film szimbólummá vált és több ezerszer lemásolt pillanatát ábrázolta, amikor is a világhíres színésznő fellebbenő szoknyáját próbálja helyére igazítani. A kujkangi szobor a turisták, házasulandók kedvelt fényképezési célpontjává vált az elmúlt hat hónap során, s a sajtóbeszámolók szerint szinte a város “jelképévé” is emelkedett. Hogy a szobrot pontosan mi okból távolították el, arról a helyi hatóságok a sina.com szerint nem adtak tájékoztatást. A kínai portálokon fellelhető képek tanúsága szerint ugyanakkor nem egy másik városban vagy szabadtéri múzeumban, hanem egy szeméttelepen végezte.

Még több fotó

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .