fbpx

Új lomtalanítási rendszer lép életbe Gödön

A gödi lakosság kényelmének, valamint a város tisztaságának megőrzése érdekében Gödön 2014. augusztus 1-jétvel, azaz a mai nappal bevezetésre kerül a házhoz menő lomtalanítási rendszer. Ennek lényege, hogy a polgárok jelzik a Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. felé lomtalanítási igényüket, majd ezt követően a lomtalanításra egy előzetesen egyeztetett időpontban kerül sor. Az igénybejelentésre évente 1 alkalommal van lehetőség.

A házhoz menő lomtalanítási rendszerről, annak működéséről bővebben a Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. alábbi, a napokban a város honlapján (www.god.hu) megjelent közleményében olvashatnak bővebben:

– 2014. évi szállítási igényüket 2014.08.01. és 2014. 09.30 között ügyfélszolgálatunkon, a 27/530-611, 27/530-612 telefonszámokon, illetve azinfo@godihulladek.hu  e-mail címen jelezhetik. A szállítás időpontja a bejelentést követően 2014.08.01 és 2014.11.30 között kerül kijelölésre, a beérkezett igények feldolgozása után.

A díjmentesen elszállításra kerülő lom mennyisége maximum 3 m³ lehet. 3 m³ feletti lom hulladék elszállítása külön díjazás ellenében bruttó 9300 Ft/m³ áron történik. Az előzetesen egyeztetett napon reggel 7 óráig kell a lomot az ingatlan előtti közterületen elhelyezni, a kisebb darabos hulladékot zsákban kérjük kirakni. A lom hulladék kihelyezése a szállítási napot megelőzően max. 1 nappal történhet. A lomtalanítás keretein belül nem áll módunkban elszállítani veszélyes hulladékot, ennek gyűjtéséről későbbi időpontban értesítjük Önöket. / pl. festék, vegyszer, növényvédőszer, ezek göngyölegei /.

A lomtalanítás során térítési díj ellenében szállítjuk el az alábbi hulladékfajtákat, melyek év közben ugyancsak térítési díj ellenében leadhatók a NKft. udvarán:

– Építési törmelék 450 Ft/zsák (1 zsák maximum 30 kg lehet)

– Személygépkocsi gumiabroncs 300 Ft/ darab, kerékpár gumiabroncs 100 Ft/ darab – áll a vállalat közleményében.

Bővebb tájékoztatás: www.godihulladek.hu oldalon.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .