fbpx

Késhet a szemétszállítás Budapesten

Karbantartási munkák miatt szeptember 4. és 15. között később kerülhet sor a háztartási hulladék elszállítására Budapesten – tájékoztat a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.

Mint a közleményben írják, a Fővárosi Hulladékhasznosító Mű karbantartási munkák miatt nem fogad hulladékot ebben az időszakban, ezért az FKF Nonprofit Zrt. gyűjtőjárművei Budapest valamennyi kerületéből – a szelektíven gyűjtött, újrahasznosítható anyagok kivételével – a lakossági hulladékot a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központba szállítják, ami a gyűjtőjáratok napi menetidejét jelentősen megnövelheti.

A járművek ezért a már „megszokott menetrendet’ várhatóan nem tudják teljesíteni, sok helyről az eddigitől eltérően, később kerülhet sor az elszállításra.

Felhívják a figyelmet, hogy a hulladék elszállítása nem marad el, arra az adott napon, esetlegesen egy későbbi időpontban, de mindenképpen sor kerül.

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .