fbpx

Irány a suli!

2014. szeptember 20-án, az ENSZ takarítási világnapja alkalmából a TerraCycle és a Chio gyűjtőversenyt hirdet a Chips Brigádban, amelyben Magyarország összes általános – és középiskolája, illetve felsőoktatási intézménye versenyre kelhet, hogy az új tanévet még tudatosabban kezdjék.

A résztvevő iskolák amellett, hogy a beküldött csomagolásokért cserébe jótékony célra pénzre váltható TerraCycle pontokat kapnak, most értékes sportszerekkel is gazdagodhatnak. A verseny ideje alatt legtöbb csomagolást gyűjtő intézményt pedig egy 250 000 forint értékű iskolazöldítési programmal jutalmazzuk!

Az Irány a suli! gyűjtőversenyben bármely magyarországi általános iskola, középiskola vagy felsőoktatási intézmény részt vehet, amennyiben oktatási intézményként sikeresen regisztrál és csomagot küld a Chips Brigádba a verseny időtartama alatt. A gyűjthető hulladéktípusok listája itt érhető el.

A verseny időtartama: 2014. szeptember 20. – 2015. március 20.

Az intézményeknek több lehetősége is nyílik a nyeremények megszerzésére. A havi díjak sorsolásos úton, a mérföldkő-díjak és a fődíj a beküldött csomagolások mennyisége alapján kerülnek kiosztásra.

HAVI DÍJAK: 2014 októberétől 2015 márciusáig minden hónapban kisorsolunk egy-egy sportszert a Szabályzatban megadott időszakban csomagot beküldő iskolák között. Az aktuális havi díj kisorsolása után tesszük közzé a következő hónapban megnyerhető havi díjat.

Október 20-án egy pétanque-szett fog gazdára találni a szeptember 20. – október 17. közt csomagot beküldő iskolák között:

MÉRFÖLDKŐ-DÍJAK: Az első tíz iskola, amely összességében tíz kilogrammnyi sóssnack-csomagolást küld be a verseny időtartama alatt, garantált nyereményben részesül: díjuk egy-egy labdacsomag, amely öt kosárlabdát, öt röplabdát és öt focilabdát tartalmaz.

Labdacsomagot nyertek:

  1. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  2. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  3. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  4. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  5. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  6. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  7. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  8. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  9. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!
  10. Ezt a labdacsomagot még megnyerheti a te iskolád!

FŐDÍJ: A verseny ideje alatt legtöbb csomagolást beküldő oktatási intézményt egy 250 000 forint értékű iskolazöldítési (kertészeti) programmal és elismerő oklevéllel jutalmazzuk.

Az Irány a suli! iskolai gyűjtőverseny részletes szabályzatát ezen a linken érheted el.

Forrás: http://www.terracycle.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .