fbpx

Elindult a Zöld Völgy

A hulladékgazdálkodási törvény változásai miatt október 1-től új szolgáltató gyűjti be a lakossági hulladékot. A jelenlegi ÓHG munkáját október elsejétől a kistérség 116 önkormányzata által létrehozott Zöld Völgy Nonprofit Kft végzi majd. A szolgáltatóváltás sem a költségekben, sem az elvégzendő munkában nem jelent majd változást.

news/2592_0_300.jpg

A fenyők gyűjtése, a tavaszi és őszi lomtalanítás és a rendszeres lakossági gyűjtés csak néhány a megszokott feladatok közül, amit az ÓHG az év szinte minden napján ezidáig elvégzett. Október 1-től viszont már új gépek állnak munkába, és a cég nevében is lesz változás, a szemetesautók oldalán is hamarosan látható lesz a Zöld Völgy Nonprofit Kft. felirat. Ez a cég nyújtja majd a már megszokott szolgáltatást.
Az új gépparkot tesztelték a cég dolgozói, akik korábban még az ÓHG alkalmazottjaiként, ma viszont már az új szolgáltató kötelékében végzik munkájukat.
A Zöld Völgy Nonprofit Kft. ellátási területe is jelentősen megnövekszik holnaptól, hiszen a törvényi előírásoknak megfelelően létrehozott cég a kistérség 116 településén gyűjti majd a lakossági hulladékot.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://www.ozd.hu

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .