fbpx

Csekkmentes fizetés Veszprémben

Ha elkerülné a postai sorbaállást és unja, hogy folyton elveszíti a sárga csekkeket, akkor fizesse elektronikusan a hulladék és a távhő szolgáltatások díját!

 

Dr. Kizlinger András, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. jogi- és ügyfélszolgálati osztályvezetője kérdésünkre elmondta, hogy az egy évvel ezelőtt indult elektronikus számla szolgáltatás egy olyan ügyfélbarát rendszer, amit számos szolgáltató használ már az országban. A szolgáltatás igénybe vételével nem lesz postai úton kiküldött csekk, nem kell sorba állni, hanem kényelmesen és egyszerűen, akár otthonról is intézhetők a számlabefizetések. A most regisztrálók egyszeri 500 forint jóváírást kapnak első e-számlájuk összegéből. Amennyiben a hulladék és a távhő díját is elektronikus befizetésre váltja, mindkét számlán jóváírásra kerül a kedvezmény!

Dr. Kizlinger András hozzátette, hogy az elektronikus számla teljes mértékben biztonságos, hiszen a papír alapú számla adatain túl egy időbélyegzőt és egy fokozott biztonságú elektronikus aláírást is tartalmaz. Ezek teszik hitelessé a számlát és biztosítják eredetét, valamint a tartalom sérthetetlenségét. A kiállítást követően, minden egyes e-számlát 8 évig tárol a rendszer, tehát 8 évig bármikor megnézhetők és letölthetők az e-számla felületről.

Az e-számla szolgáltatást a VKSZ Zrt. honlapján, az e-számla menüpontban igényelheti.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://vehir.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .