fbpx

Új hulladékudvarok Sopronban

2015. április 1-el az STKH zöldudvarok üzemeltetését kezdte meg 6 helyszínen. Az udvarokban szelektíven gyűjtött hulladékot helyezhetnek el a társulás területén élő természetes személyek az alábbi feltételek mellett – írja a cyberpress.hu.

A hulladék átadója:
• rendelkezik a Közszolgáltatóval megkötött érvényes hulladékszállítási szerződéssel és hulladékszállítási díjat fizet,
• díjfizetési kötelezettségének eleget tett (díjtartozás rendezésére a Zöldudvarban is lesz lehetőség),
• megfelelő módon tudja igazolni lakhelyének címét.

A hulladék leadásához harmadik személy segítsége is igénybe vehető (pl. teherfuvarozó, szállító járművel rendelkező ismerős), azonban az azonosításhoz szükséges a személyes jelenlét, valamint a személyes okmányok.

Az STKH javasolja, hogy a Zöldudvar megválasztásánál a lakóhelyhez legközelebb található átvevőhelyet vegyék igénybe a meghirdetett nyitvatartási időn belül.
Időszakos szerződéssel rendelkező ügyfeleink az arányosított kvóta szerint helyezhetik el hulladékukat.
Lakatlanra jelentett ingatlan esetében nincs lehetőség hulladék lerakására.

Társasházban saját tulajdonnal rendelkező személy, jogosultságát lakcímkártyával igazolja. Társasházban az ingatlant bérlőként használó személy a közös képviselő által kiállított igazolás alapján jogosult a hulladék elhelyezésére.
Azon társasházak esetében ahol nyilvántartásunk szerint díjtartozás áll fent, a hátralék rendezéséig a társasházban lakók nem helyezhetnek el hulladékot.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://cyberpress.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .