fbpx

Ismét lesznek kihelyezett hulladékudvarok

Az elmúlt évek sikeres kezdeményezésének folytatásaként, ismét kihelyezett hulladékudvart működtet a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG).

Idén első alkalommal – Marcalváros önkormányzati képviselőjével, Borsi Róberttel egyeztetve – április 18-án lesz lehetőség elhelyezni a feleslegessé vált holmikat Győrben, a Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola udvarán, a Répce utca 2. szám alatt. A helyszínt gépjárművel a Mónus Illés utca felől lehet megközelíteni. A környéken lakók a hulladékudvarokra vonatkozó szabályok szerint, szétválogatva szállíthatnak be hulladékot.

A gyűjtőpont április 18-án, szombaton reggel 8 órától 17 óráig lesz nyitva. Elhelyezhetők itt elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékok, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak – a veszélyes hulladéknak számító anyagok kivételével.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet –, az a korábban kiadott Győr kártyával vagy lakcímkártyával, illetve személyi igazolvánnyal érkezzen.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://gyorplusz.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .