fbpx

Tizenháromezer kiló veszélyes hulladék gyűlt össze

 

Veszélyeshulladék-gyűjtést tartottak a Népkertben hétvégén. A hatvaniak leadhatták a gumiabroncsokat és a lejárt gyógyszereket is. Mintegy tizenháromezer kilogramm gyűlt össze – írja a hatvanonline.hu.

Nagy volt a forgalom szombaton a Népkertben, hosszú sorban álltak az autósok – régi rádiókat, erősítőket, televíziókat, valamint gumiabroncsokat és használt étolajat is le lehetett adni a veszélyeshulladék-gyűjtésen. Kondek Zsolt környezetvédelmi tanácsnok elmondta: a hatvaniak egyre jobban ügyelnek a környezetük szépségére, hiszen idén is sokan hozzák adták le a veszélyes hulladékukat. Győri István is részt vett a gyűjtésen, azt mondja, annak örülne a legjobban, ha minél gyakrabban lenne erre alkalma.

Összesen mintegy tizenháromezer kilogramm veszélyes hulladékot gyűjtöttek össze, melyből majdnem a felét az elektronikai hulladékok tették ki. Gumiabroncsból pedig csaknem ötezer kilogrammot adtak le a hatvaniak. A következő veszélyeshulladék-gyűjtést ősszel rendezik meg.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://hatvanonline.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .