fbpx

Újabb rekord a TeSzedd! történetében

Egy héttel a regisztráció zárása előtt annyi a találkozási pontok száma, mint tavaly összesen volt

Az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióra 2015. május 7-ig lehet jelentkezni. Az idei országos szemétgyűjtésre mostanáig 1520 jóváhagyott találkozási pontot hoztak létre az esemény weboldalán az önkéntesek, akik tavaly 1654 találkozási pontot regisztráltak előre. Ennek következtében az idei akcióra 2015. április 30-án 16:00 órától már csak önkéntesek regisztrációját tudjuk fogadni, új találkozási pont létrehozására ettől az időponttól nincs lehetőség.

Az elmúlt négy évben a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció Magyarország legnagyobb, legnépszerűbb önkéntes mozgalmává nőtte ki magát, olyannyira, hogy egy héttel az eredetileg meghirdetett határidő lejárta előtt korlátoznunk kell a regisztráció lehetőségét. 2015. április 30-án 16:00 órától csak a már meglévő találkozási pontokhoz lehet önkéntesként, egyénileg vagy csoportosan csatlakozni a TeSzedd! weboldalán, új találkozási pontok létrehozására nincs lehetőség a www.teszedd.hu oldalon. A TeSzedd! minél zökkenőmentesebb lebonyolításához megalapozott logisztikai hátteret kell biztosítani. Ennek részeként valamennyi helyi koordinátorhoz időben el kell juttatni a szemétgyűjtéshez szükséges, megfelelő mennyiségű eszközt (zsákot, védőkesztyűt, kötözőt), valamint meg kell szervezni, hogy a TeSzedd! keretében összegyűjtött, és halomba rakott szemetes zsákokat minden egyes helyről elszállítsák az azzal megbízott hulladékgazdálkodási közszolgáltatók. A TeSzedd! akció tavalyi és idei tapasztalatai alapján már most gondolkodunk azon, hogyan lehet majd a jövőben bővíteni a TeSzedd! akciót?

TeSzedd! aktuális

Az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióra 2015. április 30-án 16:00 óráig 83.878 fő önkéntes regisztrált. Ez a lehetőség – a meglévő és elfogadott találkozási pontokra – továbbra is nyitva áll: várjuk az egyéni és csoportos jelentkezőket a TeSzedd! önkénteseinek csapatába!

Aki szeretne tenni környezete tisztaságáért, és részt venne az országos szemétgyűjtési akcióban, annak nincs más teendője, mint a TeSzedd! weboldalának regisztrációs felületén keresztül létrehozni egy új önkéntes csoportot, és csatlakoztatni azt a számára helyszín és időpont szempontjából is ideális találkozási ponthoz.

Az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció 2015. május 15-17. között lesz szerte az országban. Ezzel hazánk idén is csatlakozik a Let’s Clean Up Europe! (Tisztítsuk meg Európát!) elnevezésű összeurópai kezdeményezéshez. Az akcióra 2015. május 7-ig lehet jelentkezni.

 

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .