fbpx

A flakonok is a sárga fedeles kukába kerültek

Elszállították a hatvani háztartásokból a szelektíven összegyűjtött hulladékot. A sárga fedeles kukákat minden második és negyedik héten ürítik – írja a hatvanonline.hu.

 

A szolgáltató a múlt héten ürítette először a szelektív gyűjtőedényeket. Nagy Emánuelné azt mondja többnyire a műanyag flakonokat dobta ki az új kukába.

Kondek Zsolt önkormányzati képviselő közölte, hogy minden második és negyedik héten szállítják el a szelektív hulladékot a háztartásokból Hatvanban. –Megszűnnek a szelektív szigetek, amelyek környezetében is sok volt a szemét-tette hozzá.

Nagy Ferenc projektfelelős elmondta, hogy az első hét tapasztalatai alapján a hatvaniak jelentős része az utcájának megfelelő napon tette ki a szelektív gyűjtőedényt, és pontosan azokat a típusú hulladékokat helyezték el benne, amik az előírásban szerepeltek. Így a jelenleg zajló próbaüzemben minden a lehető legnagyobb rendben zajlik.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://hatvanonline.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .