fbpx

MSZP: a Fidesz-kormány tönkretesz minden közszolgáltatást

Élesen bírálta Hering Anita szocialista országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján az Orbán-kormányt a szemétszállítás hazai helyzete miatt. Elmondása szerint “míg Olaszországban a maffia, itthon az kormányzat miatt nem fogják elvinni a szemetet”.

Heringes Anita, az MSZP országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, amelyik szolgáltatáshoz a kormány eddig hozzányúlt, az fenntarthatatlan és veszteséges lett, ez a helyzet már a szolgáltatás rovására megy, és emberéleteket is követelhet.

Elmondása szerint az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságában a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára beismerte, hogy a vízszolgáltatás és a hulladékszállítás ráfizetéses és nem stabil a szektorok “agyonadóztatása” miatt. “Olaszországban a maffia, Magyarországon az Orbán-kormány miatt nem fogják elvinni a szemetet?” – kérdezte.

Az MSZP arra szólította fel a kormányt, hogy a parlament őszi ülésszakának kezdetén a szektorok szakembereivel, a polgármesterekkel és az ellenzékkel stabil szolgáltatási feltételeket dolgozzon ki.

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .