fbpx

Az Inter-Metal találkozása a Nespressoval

Érdekes és sikeres történet a nagy kávéforgalmazó és az ország egyik legjelentősebb fémhulladék kezelőjének találkozása – írja a bevezetem.eu.

Az Inter-Metal találkozása a Nespressoval

A közös kiindulási pont az alumínium volt. Míg a Nespresso számára az aromák megőrzése miatt fontos ez az anyag, az Inter-Metal a hazai piac legjelentősebb alu hulladék begyűjtője és feldolgozója.

Az Inter-Metal cégstratégiája, hogy speciális hulladékáramok feldolgozásának és hasznosításának úttörőjeként új, gazdasági alapokon nyugvó recycling technológiákat fejlesszen ki. Ebben a profilban – hasonlóan az e-hulladékok, és az alu italosdobozok kezeléséhez – a kapszula feldolgozás új kihívásokat, egyben lehetőségeket rejt magában.

Az Inter-Metal célja a fém és a zacc minél hatékonyabb elválasztása és a keletkező frakciók legteljesebb újrahasznosítása. Emellett a Nespressoval közösen dolgozunk az országos begyűjtő hálózat kialakításán.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://bevezetem.eu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .