fbpx

Hulladékból kreatív tárgyak pályázati felhívás

A Herman Ottó Intézet pályázatot hirdet általános- és középiskolás gyermekek számára „Hulladékból kreatív tárgyak” címmel, mellyel csatlakozik az Európai Bizottság LIFE+ programban megvalósuló Európai Hulladékcsökkentési Héthez. 

Hulladékból kreatív tárgyak pályázati felhívás

A kampányban november 21. és 29. között Európa szerte önkéntesek hívják fel a figyelmet a keletkező hulladékmennyiség csökkentésének, megelőzésének valamint újrahasznosításának fontosságára, illetve a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségére.

Az ügyes művészek kezében a hulladék is arannyá válik. Konzervdobozból is lehet ceruzatartó, borosüvegből lámpabúra, üveghulladékból gyertyatartó, a hulladékok kreatív tárgyakként ölthetnek új formát.

A pályázati felhívásra érkezett munkákat, kreatív tárgyakat november 25-én a „Hozz ki többet kevesebből!” című kiállításon mutatjuk be és díjazzuk.

A kiállításra regisztrált, pályázatot benyújtó- és az eseményen résztvevő iskolák könyvtárainak az intézet Herman Ottó könyvcsomagot biztosít a további ismeretek elsajátításához.

Pályázni egyénileg, hulladékból készített kreatív tárggyal és kitöltött pályázati lappal lehet. A pályázatok beérkezési határideje 2015. november 18. (szerda), melyeket „Hozz ki többet kevesebből!” jeligével postai úton vagy személyesen (7 és 18 óra között) kell eljuttatni a 1223 Budapest, Park utca 2. címre.

A kiállításon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre november 2-tól van lehetősége a pályázatot benyújtott diákoknak és tanáraiknak.

 

A pályázati felhívás és pályázati lap elérhető a csatolmányból.

Csatolmány Méret
Pályázati felhívás 5.93 MB
Pályázati lap 429.47 KB

 

Forrás: Herman Ottó Intézet
Irodai és otthoni szelektív hulladékgyűjtők

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .