fbpx

Az OKTF NHI felfüggeszti a hulladékos szemléletformálásra kiírt pályázatot

A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás elnyerésére kiírt, OKTFNHI-LSZF/2015-01. azonosítójú pályázati felhívásra beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló pályázati keretösszeget.

Ezért az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság (OKTF NHI) a benyújtási lehetőséget – az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról rendelkező 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 67. § (2) bekezdése alapján, a pályázati kiírással összhangban – felfüggeszti.

A jelen közlemény közzétételéig, 2015. október 30-án 08:00 óráig elektronikus úton beérkezett pályázatok még ellenőrzésre, és a hiánytalan pályázati dokumentáció beérkezése után elbírálásra kerülnek.

Amennyiben az elbírált pályázatok nem merítik ki a rendelkezésre álló pályázati keretösszeget, a benyújtási lehetőséget az OKTF NHI újra megnyitja.

A pályázati lehetőség újbóli megnyitásáról az OKTF NHI a megnyitáskor tájékoztatást ad.

Forrás: szelektalok.hu

Irodai és otthoni szelektív hulladékgyűjtők

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .