fbpx

November 13-ig lehet jelentkezni az Európai Hulladékcsökkentési Hétre

Az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság (OKTF NHI) meghosszabbítja a jelentkezési határidőt az Európai Hulladékcsökkentési Hétre. Az akciósorozathoz 2015. november 13-án (péntek) 12:00 óráig lehet csatlakozni a www.hulladekcsokkentesihet.hu oldalon. Az OKTF NHI a rekord érdeklődés miatt döntött a regisztráció meghosszabbítása mellett.

Irodai és otthoni szelektív hulladékgyűjtők

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében 2014. évben 150 akcióötletet valósítottak meg önkéntesek Magyarországon. Idén több mint kétszer ennyi, összesen 373 hulladékcsökkentő, szemléletformáló akció valósulhat meg a kampány keretében 2015. november 21-29. között.

Tekintettel arra, hogy a kampány célja a figyelemfelhívás, és a hulladékokkal kapcsolatos szemléletformálás minél több önkéntes bevonásával, a rekord érdeklődés következtében a jelentkezési határidő egy héttel történő meghosszabbítása mellett döntött az Európai Hulladékcsökkentési Hét projektet Magyarországon koordináló OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság (OKTF NHI).

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .