fbpx

Ismét megjelentek a zöld ipari innováció program pályázati felhívásai

Tájékoztatjuk a leendő pályázókat, hogy a Norvég Alap Zöld ipari innováció programjának pályázati felhívásai  a mai napon megjelentek.

Irodai és otthoni szelektív hulladékgyűjtők

A Zöld ipari innováció program központi pályázati felhívásában a „Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése (1. alprogram)” illetve a „Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata (2. alprogram)” célokra rendelkezésre álló teljes keretösszeg 4.790.528 €, melyből az 1. alprogramra 3.309.290 €, a 2. alprogramra 1.481.238 € került meghirdetésre.

A pályázati konstrukció fix határidős, így a meghatározott határidőig benyújtott pályázatok a határidő leteltét követően, egyszerre kerülnek értékelésre.

A magyar nyelven kitöltött elektronikus pályázati űrlap benyújtásának határideje 2016. március 14. 16.00 óra.

Az elektronikus pályázati űrlap benyújtását követően nyomtatható nyilatkozatot legkésőbb 2016. március 14.  24.00 óráig kell postára adni.

A „Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése (1. alprogram)” illetve a „Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata (2. alprogram)” pályázatok  kitöltését az alábbi pályázói felületen (https://nora.norvegalap.hu/), az „Aktuális pályázati kiírások” gombra kattintva kezdheti meg.

Amennyiben a Zöld ipari innovációs program pályázataival kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keresse az ügyfélszolgálatot a greenindustry@norvegalap.hu vagy az info@norvegalap.hu e-mail címek egyikén.

Forrás: http://www.norvegalap.hu/

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .