fbpx

Megnyílt a siklósi hulladékudvar

A Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program keretében – melynek Siklós Város Önkormányzata is tagja – a Dél-Kom üzemeltetésében megnyílt a siklósi hulladékudvar – írja a siklosihirek.hu.

hulladekudvar

Ingyenesen beszállítható és elhelyezhető a személygépkocsik gumiabroncsa, papír, karton, üveg, és PET palack, a fém, a bútor és elektromos berendezések valamint elemek és akkumulátorok.

Építési törmelék lerakására is lehetőség van, ezért azonban fizetni is kell, 7.000 forintot köbméterenként. Szintén fizetős a növényvédőszeres és festékes dobozok, amik elhelyezéséért kilónként 250 forintot kell adnunk, valamint ezek maradékai 350 forintért kilogrammonként. A kertből származó, lebomló hulladék 3.500 forintos köbméterenkénti áron adható le.

A hulladékudvarba háztartási (kommunális) hulladék nem vihető be. Az udvar használata csak nyitvatartási időben – hétfőn 13 és 16 óra között, csütörtökön 10 és 16 óra között – lakcímkártya és befizetett hulladékszállítási csekk bemutatásának ellenében lehetséges.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .