fbpx

Siófok az NHSZ nélkül szeretné

Siófok polgármesterének Facebook-on tett nyilatkozata alapján nem akarják az NHSZ Zöldfok profitját tovább növelni, a Siókom megerősítésében gondolkoznak, nem fogadták el az NHSZ vételi ajánlatát sem:

“Töretlenül haladunk tovább azon az úton, hogy -egyébként az állami szándékkal is összecsengően- nonprofit módon működtessünk a jövőben olyan rendszert, amelyben a települések érdekei, legfőképpen anyagi érdekei érvényesülnek és ne kelljen közbenső cég, vagy cégek nyereségét adóforintokból megfinanszíroznunk. Ennek a folyamatnak Siófok lehet a zászlós hajója, de a környező településekkel, sőt egyre nagyobb területről csatlakozókkal együtt tervezzük a megvalósítást.”

A múlt hét folyamán a siófoki polgármester konzultációra hívta össze a hulladékgazdálkodási társulásban lévő települések vezetőit. Bemutatta a SIÓKOM szeptember 1-től hivatalba lépő új igazgatóját, aki a cég szervezésének jelen állásáról, valamint a jövőre vonatkozó elképzeléseiről beszélt a jelenlévőknek.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .