fbpx

Indulhat a számlázás kialakítása

Kihirdetésre került az NHKV Zrt. számlázási rendszerének kialakítására vonatkozó ajánlati felhívás győztese a cég mai napon közzétett tájékoztatójából.

Az  NHKV Zrt. hulladékgazdálkodási közfeladatainak ellátásához szükséges számlázási, folyószámla kezelési és kintlévőség- kezelési rendszerének kialakítására vonatkozó tendert az Antenna Hungária Zrt. az EUROMACC Adatfeldolgozó és Szolgáltató Kft. közösen nyerheti el, közel 550 millió forintos ajánlati árral.

A feladat az NHKV Zrt. hulladékgazdálkodási közfeladatainak ellátásához szükséges számlázási, folyószámla kezelési és behajtási rendszerének kialakítása. Ennek kapcsán egy olyan egységes számlázási és folyószámla-kezelési rendszer informatikai megvalósítása szükséges, amely alkalmas a kb. 150 közüzemi szolgáltató rendszereiből adatokat fogadni és számlát kiállítani, valamint az műszaki leírásban szereplő funkciókat biztosítani. A projekt része a kb. 150 közüzemi szolgáltató teljes ügyfél és szolgáltatás adatainak kezdeti átvétele, és az adatok betöltése a rendszerbe. A projekt keretein belül megvalósítandó a számlázási rendszer kialakítása, valamint az adatátadásokhoz és a kapcsolódó modulokhoz szükséges interfész(ek) fejlesztése is.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .