fbpx

Új elnök a DAREH élén

Ülésezett november 23-án a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás (DAREH). A társulási ülésén a jelenlévők ellenszavazat nélkül, egyhangúan megválasztották a társulás elnökének Molnár Sándort, Vésztő város polgármesterét, Görgényi Ernő gyulai polgármester indítványa alapján.

Molnár Sándor eddig a tárulás tulajdonában álló DAREH Bázis Nzrt. felügyelő bizottságának elnöki tisztségét is betöltötte, erről a megbízatásáról lemondott, tekintettel arra, hogy megválasztották a társulás elnökévé.

Molnár Sándor a társulás elnöke a társulási tanács ülésén bejelentette, hogy az NHKV Zrt. a mai napon megadta a megfelelőségi véleményt a DAREH Bázis Nzrt. részére. A megfelelőségi vélemény megadásával nagyon fontos lépést tett a társulás afelé, hogy rövid időn belül felálljon és elinduljon a térségi hulladékgazdálkodási rendszer.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .