fbpx

28 újrahasznosított PET palackból készült takaróval melegedhetünk az Emirates-nél

Fenntartható, 100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates. Az ecoTHREAD™ szabadalmazott technológiával készült takarók már elérhetők az Emirates hosszútávú járatainak Economy osztályán.

Az ecoTHREAD™ takaró összesen 28 darab újrahasznosított műanyag palackból készül. A palackokat a legújabb innováció segítségével szedik darabokra, majd ezekből polár fonalat készítenek. A puha takarókat ebből a finom fonalból szövik.

A termékinnováció és fenntarthatóság iránti elkötelezettségével összhangban készült környezetbarát plédeket az Emirates a világ vezető fedélzeti termékspecialistájával, a Buzz-zal együttműködve tervezte.

A légitársaság fedélzeti zöld programja keretében, ahol lehetséges, az alumínium dobozokat, műanyag- és üveg palackokat, valamint a nem szennyezett papírtermékeket, így az újságokat, magazinokat és kartondobozokat is újrahasznosítja.

2019 végére az Emirates ecoTHREAD™ plédekkel összesen 88 millió műanyag palack hasznosítható újra, ez a mennyiség 44 darab A380-as repülőgép súlyával egyenlő. Az Emirates kezdeményezése a légiipar legnagyobb fedélzeti fenntartható paplan programja. Az újrahasznosított PET használatával a gyártási folyamat károsanyag kibocsátása is 70 százalékkal csökken.

Az ecoTHREAD™ az Intertek Green Leaf Mark tanúsítványt is megkapta, amely független ellenőrzéssel bizonyította a 100 százalékban újrahasznosított anyagok használatát.

Az Emirates ecoTHREAD™ plédek bemutatásával mindhárom osztályon megújult a takarókínálat: a légitársaság a First osztályon finom báránybőr-utánzat plédekkel, a Business osztályon pedig puha paplanokkal várja az utasokat.

Az előző évben az Emirates számos új terméket vezetett be az Economy osztályon, köztük a világ első interaktív fedélzeti kényelmi csomagját. A szemmaszkot, füldugót, fogkefét, fogkrémet, és zoknit is tartalmazó kényelmi csomagok a kibővített valóság technológiát alkalmazva a Blippar applikáció segítségével nyújtanak szórakoztató tartalmakat az utasok mobil eszközein. A tartalom a múlt hónapban a The Emirates Destination Dash elnevezésű interaktív játékkal frissült, kikapcsolódási lehetőséget nyújtva a hosszútávú járatokon és a földön egyaránt.

Az Emirates Economy osztályán a világ legnagyobb, 13,3 inch-es beépített képernyőjét és a díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszer több mint 2500 csatornáját is igénybe vehetik az utasok.

Forrás: emirates media centre

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .