fbpx

A hulladék is érték! – pályázat hulladékból készített kreatív tárgyakkal

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános- és középiskolás gyermekek részére „A hulladék is érték!” címmel, amellyel csatlakozik a 2017-es gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaihoz.

2017. május 26-28. között immár harmadik alkalommal rendezik meg a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivált. Az idei évben először nemcsak Gödöllő ad otthont a rendezvénynek, hanem 19 vidéki és 2 erdélyi város is csatlakozott, annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson környezetünk megismerésének és védelmének fontossága.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. ennek jegyében a pályázati felhívásra érkezett pályaműveket, hulladékból készített kreatív tárgyakat 2017. május 26-án „A hulladék is érték!” című kiállításon mutatja be és díjazza, majd a díjazott pályaművek a fesztivál több helyszínén is kiállítja.

A pályázati feltételeket részletesen ide kattintva olvashatja. Jelentkezni a pályamű fényképének feltöltésével lehet a www.hermanottointezet.hu/ahulladekisertek oldalon keresztül.

Beküldési határidő: 2017. május 12. (péntek) 12 óra.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .