fbpx

Nem nyugodnak a kedélyek a hulladéklerakó körül

Hatalmas halmokban áll a kiválogatatlan hulladék az 5 milliárd forintból felépített királyszentistváni hulladéklerakónál, ahová több mint 150 település szemete kerül – adta hírül az RTL Klub híradója.

Az MSZP veszprémi önkormányzati képviselője, Hartmann Ferenc is megerősítette, hogy válogatás nélkül hordják a hulladéklerakóra a szemetet. Mint mondta, sokszor földtakaró nélkül kerül ki oda a hulladék, ami egyébként szabálytalan.

A helyiek rothadó szemétszagra panaszkodnak, állítólag több kilométerrel távolabb is érezni az elviselhetetlen bűzt. A problémát többször is jelezték a kormányhivatalnak, úgy tudni, hogy meg is bírságolták az üzemeltetőt.

A RTL Híradója azonban hiába érdeklődött, hogy milyen ellenőrzéseket végzett a kormányhivatal, illetve milyen hiányosságokat tapasztaltak, mindössze azt a választ kapta, hogy jelenleg is hatósági eljárás zajlik, ezért nem nyilatkozhat a hivatal.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .