fbpx

Számlázási adok-kapok

A második negyedévre eddig az ország közel száz hulladékszállítási körzetéből mindössze kettőben állított ki lakossági számlákat az állami NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. – derül ki Fónagy Jánosnak, a nemzeti fejlesztési tárca parlamenti államtitkárának a szocialista Heringes Anita “NHKV, hogy állunk a számlázással?” kérdésére adott írásbeli válaszából.

A válaszból megállapítható, hogy az első negyedévre már szinte mindenki megkapta a számláját, úgy hogy négy közszolgáltató bérszámlázást is végzett.

A számlázás csúszásának okaként a közszolgáltatók által teljesítendő adatszolgáltatás nem megfelelőségét rója fel az államtitkár, melynek többkörös egyeztetése hosszú időt vesz igénybe.

 

 

 

 

Facebook Comments

2 thoughts on “Számlázási adok-kapok

 • 2018/02/21 at 13:59
  Permalink

  Tisztelettel kérem, magyarul írják a teendőket. 72 évesen már nehéz felvenni a mai világ ritmusát. A tegezést is kérem mellőzzék. Úgy tudom, a NHKV Zrt. magyar cég??!!

  Reply
 • 2017/09/04 at 12:31
  Permalink

  Én megkaptam a második negyedévest… hibásan!
  Ha az első negyedéves jó volt, akkor a második negyedéves hol romlott el?
  Minden negyedévben bekérik az összes adatot, nem csak a változásokat?

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .