fbpx

“Félretehetjük neked a visszajárót?”

A hagyományos megtakarítás sokszor komoly tervezést igényel, lemondások és döntések láncolata. Eddig legalábbis az volt. A MagNet Bank olyan automatizált online megtakarítási programmal állt elő, amelyben a bátrak és óvatosak, a teljesítmény-orientáltak és a bizonytalanok is megtalálhatják a számukra működő módszert.  

A mai trend szerint a lakosságot gyakran arra buzdítják, hogy vágyait személyi kölcsönnel vagy hitellel azonnal elégítse ki. A MagNet Bank az ellenkező irányba indult el: azt díjazza és segíti új digitális innovációjával, ha ügyfeleinek sikerül önerőből megvalósítania az álmait.

Az Apránként Megtakarítási Program két olyan automatizált megtakarítási lehetőséget is kínál lakossági ügyfeleinek, amely kiiktatja a buktatókkal tűzdelt kitartó tervezgetést: a virtuális aprógyűjtéshez csatlakozók eldönthetik, hogy bankkártyás költéseiket a rendszer 10, 100 vagy 1000 forintra kerekítse, és a különbözetet automatikusan félreteszi számukra egy előre kijelölt célra. 751 forintos vásárlás esetén tehát 10-es kerekítésnél 9 forint, 100-asnál 49, és 1000-resnél 249 forint kerül megtakarításra.

Ezzel a felhasználók bankkártyás vásárlásaik arányában rakhatnak félre észrevétlenül, anélkül, hogy külön figyelmet szentelnének ennek. Az ügyfelek díjmentes e-mailes figyelmeztetést kaphatnak, ha céljuk elérése a megtakarítás elmaradása miatt kockán forog. A vásárláshoz kötött megtakarítás üdítő fordulatot hoz még a könnyen elcsábulók számára is, hiszen akárhányszor a terminálhoz érintik a bankkártyájukat, biztosak lehetnek benne, hogy ezáltal a vágyott céljukhoz is közelebb juthatnak. Vitathatatlan bónusz, hogy a folyamatosan gyarapodó pénz biztonságban kamatozik, és amennyiben minden hónapban sikerült megtakarítani, a kijelölt céldátum elérésekor a MagNet kamatprémiummal jutalmazza a legkitartóbbakat.

Az Apránként Program másik lába a Fix összegű megtakarítás, amely azoknak jelent segítséget, akik konkrét, nagyobb céllal rendelkeznek: ők beállíthatják, mennyi idő alatt kívánják összegyűjteni az adott összeget, amelyet a bank egy betétként félretesz számukra. A kamatokra ők is számíthatnak, sőt! Ha kitartóak voltak, kamatprémiumban itt is részesülnek a sikeres program teljesítése végén. Mindezt azért, mert a saját álmuk fedezetét megteremtették. A rendszer helyettünk is kiszámítja, havonta mennyi pénz megspórolására van szükségünk ahhoz, hogy a megadott időpontig összejöjjön, amire vágyunk.

Az Apránként Program nyújtotta szolgáltatást a bank ügyfelei saját, személyes Netbank felületükön vehetik igénybe.

 „A MagNet Banknál arra törekszünk, hogy segítségünkkel ügyfeleink a mindennapi pénzügyeikben is felelős döntéseket hozhassanak, és önerőből érhessék el kitűzött céljaik többségét. Ez egy tanulási folyamat, amiről úgy véljük: minél játékosabb, annál inkább örömteli és hatékony. Az Apránként Megtakarítási Program legfőbb vonzereje éppen az élményszerűségben rejlik. Bízunk benne, hogy ezzel sok korábban „fiókban maradt” álom valósulhat meg hamarosan.” – vallja Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank Equity Partnere.

A bank közösségi filozófiája eltér a hagyományos kereskedelmi banki működéstől. A MagNet legfőbb törekvése, hogy olyan projekteket finanszírozzon, amelyek környezeti, társadalmi és gazdasági értelemben egyaránt pozitív hatást gyakorolnak a világra. Miután körülöttünk a beruházások java hitelekből épül, érthető, hogy nem mindegy, a bankok mit finanszíroznak. A közösségi bank elsősorban naperőműparkokat, Waldorf iskolákat, elektromos mobilitást, a hazai filmgyártást segít banki hiteleivel. Ezek egy része a betétesek által is választható, akik így biztosak lehetnek benne, hogy megtakarításaik jó ügyet szolgálnak.

A bank hétköznapi banki termékeinek többsége is tartalmaz segítő elemet. A MagNet Segítő bankkártyája használatával egy általunk kiválasztott civil szervezetet támogathatunk a bank pénzéből, a lakossági számlák becsületkasszás számlavezetési díjjal működnek, azaz mindenki szabadon dönthet ennek mértékéről 0 és 1000 forint között. A MagNet Közösségi Adományozási Programja keretében minden ügyfelének megírja, hogy egyenként mennyivel járult hozzá a bank nyereségéhez, és mindenki ennek az egyedi, rá eső összegnek a 10%-át ajánlhatja fel a Programban résztvevő, számára legrokonszenvesebb társadalmi szervezetnek.

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt-ről
A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműködésével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, kollégáinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .