fbpx

Megjelentek a Földművelésügyi Minisztérium egyes 2018. évi hulladékgyűjtési, -előkezelési és -hasznosítási ajánlati felhívásai

2018. évi Országos Gyűjtési és Hasznosítási Terv alapján március 28-án, 29-én, 30-án és 31-én megjelentek a Földművelésügyi Minisztérium közbeszerzési kiírásai az alábbi hulladékáramok tekintetében:
– a gumiabroncs gyűjtés és hőbontás ill. őrlés,
– a hűtőgépek, a képmegjelenenítő, kombinált gyűjtésű és nagygép (vegyes gyűjtésű) elektromos és elektronikus berendezések gyűjtés és előkezelés,
– a lúgos akkumulátor kezelés,
– társított csomagolás: hasznosítás, lakossági csomagolás előkezelés és hasznosításra átadás valamint hasznosítás,
– papír csomagolás gyűjtés és anyagában hasznosítás,
– ipari-kereskedelmi műanyag csomagolás gyűjtés és anyagában hasznosítás,
– üveg csomagolás: fogyasztói és ipari-kereskedelmi csomagolás gyűjtés és hasznosítás.
Magyarország közigazgatási területén keletkező termékként tovább nem használható gumiabroncsok gyűjtése és hőbontás útján történő hasznosítása:
Magyarország közigazgatási területén keletkező termékként tovább nem használható gumiabroncsok gyűjtése és őrlés útján történő hasznosítása:
Magyarország közigazgatási területén keletkező, termékként tovább nem használható háztartási hűtőgépek gyűjtése, tárgyévi gépi technológiával történő előkezelése és további kezelésre történő átadása:
Magyarország közigazgatási területén keletkező termékként tovább nem használható képmegjelenítő berendezések gyűjtése, tárgyévi előkezelése és további kezelésre történő átadása:
Mo. közig.-i területén keletkező termékként tovább nem használható kombinált gyűjtésű elektronikai berendezések hulladékainak gyűjtése, tárgyévi előkezelése és további kezelésre történő átadása:
Magyarország közigazgatási területén keletkező termékként tovább nem használható nagygépek (vegyes gyűjtésű hulladék) gyűjtése, tárgyévi előkezelése és további kezelésre történő átadása:
Magyarország közigazgatási területén keletkező lúgos akkumulátor hulladék kezelése:
Magyarország közigazgatási területén keletkező lakossági gyűjtésből származó társított csomagolási hulladék előkezelése és hasznosításra átadása:
Magyarország közigazgatási területén keletkező lakossági gyűjtésből származó társított csomagolási hulladék hasznosítása
Magyarország közigazgatási területén keletkező társított csomagolási hulladék gyűjtése, hasznosítása (kezelési kód: R3, kivéve R12, R13):

Magyarország közigazgatási területén keletkező papír csomagolási hulladék gyűjtése, hasznosítása (kezelési kód: R3, kivéve: R12 és R13):

http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:140226-2018:TEXT:HU:HTML&src=0

Magyarország közigazgatási területén keletkező ipari-kereskedelmi műanyag csomagolási hulladék gyűjtése és anyagában történő hasznosítása (kezelési kód: R3, kivéve: R12 és R13):

http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:140297-2018:TEXT:HU:HTML&src=0

Magyarország közigazgatási területén keletkező fogyasztói üveg csomagolási hulladék gyűjtése és hasznosítása (kezelési kód: R5, kivéve: R12 és R13):

http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:140237-2018:TEXT:HU:HTML&src=0

Magyarország közigazgatási területén keletkező ipari-kereskedelmi üveg csomagolási hulladék gyűjtése és hasznosítása (kezelési kód: R5, kivéve: R12 és R13):
A kiírásokra jelentkezés határideje kiírástól függően május 7., 9., 11. ill. 14. A kiírások a „Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához” c. kiadványon túl megtalálhatóak a Közbeszerzési Hatóság honlapján is.
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .