fbpx

52 kihívás a környezettudatosabb életért!

Tettekre fel, egész éves kihívásra indulunk! – szólít meg mindenkit a Gyüttment Fesztivál csapata annak érdekében, hogy hétről hétre újabb kihívás elé álljunk a környezettudatosabb élet megélésére.

52 héten át 52 kihívást osztanak meg a résztvevőkkel azzal a céllal, hogy minden héten tegyünk egy kis lépést a környezettudatosság felé, hogy az életünk részévé váljon!

Ez segít felismerni, hogy az egyéni tetteinknek valódi hatása van és, az életünk apró döntései is nagy jelentőséggel bírnak. Megtapasztaljuk, hogy felelősek vagyunk azért, hogy tudatosabb életet éljünk.

Ha környezettudatosan élünk, azzal nemcsak a természetre figyelünk oda, hanem tiszteletben tartjuk saját magunkat, a többi embert és a jövő generációit is.

Elképzelhető, hogy már sok mindenre odafigyelsz a környezettudatosság jegyében, de lehet, hogy van olyan, amibe még nem mertél belevágni. Együtt sokkal könnyebb elindulni ezen az úton!

Némelyik kihívás egyszerűbb lesz, másik nehezebb! Lesz, amit könnyen vehetünk, lesz, ami csak sokadjára sikerül vagy talán egyáltalán nem. Egy biztos, a kihívások terjesztésével inspiráljuk azokat, akik most indulnak el ezen az úton!

Hogyan tudsz csatlakozni?

Minden hétfőn megosztják az adott hétre szóló kihívást a Gyüttment Fesztivál Facebook oldalán, vagy feliratkozhatsz, hogy emailben kapd az értesítéseket. 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .