fbpx

Újra indul a sikeres hulladékkezelési és hasznosítási szakmérnök képzés

A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar közös szervezésben 2019 őszén újra indul két egyetem több évtizedes szakmai tapasztalatára alapozott, levelező rendszerű hulladékkezelési és -hasznosítási szakmérnök-képzés.

A két féléves intenzív továbbképzés kéthetente péntek-szombati tantermi és laboratóriumi jelenléttel, üzemlátogatással, egyéni hallgatói munkával és szemeszterenkénti vizsgaidőszakkal jár.

A posztgraduális szakirányú továbbképzés lényege, hogy – a hozzá kapcsolódó tudományterületekre alapozva – a hulladékgazdálkodás, fókuszáltan a hulladékfeldolgozás és -hasznosítás területén biztonsággal mozgó, új feladatok megoldásában járatos szakembereket képezzen, akik kezelni tudják azokat a problémákat, melyek a hazai hulladékgazdálkodás területén jelentkeznek.

Érdeklődni a következő címen lehet: Szabóné Péli Anasztázia ügyvivő szakértő (e-mail: Peli.Anasztazia@mkk.szie.hu, telefon: 28-522-000/1604 mellék)

Forrás: NHKV

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .