fbpx

A mai naptól újranyitja ügyfélszolgálati irodáit az FKF

Tekintettel a járványügyi helyzet enyhülésére, csütörtöktől újra megnyitja személyes ügyfélszolgálati irodáit a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) – tudatta a társaság az MTI-vel.

A közlemény szerint a gördülékenyebb ügyintézésért kéri az FKF, hogy ügyfeleik használják a honlapján elérhető online időpontfoglalást és a személyes ügyintézésnél tartsák be az óvintézkedéseket: használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt és viseljenek maszkot, illetve az ügyféltérben egyszerre csak annyian tartózkodjanak, ahány munkapult nyitva tart. Kísérő pedig csak indokolt esetben lépjen be az irodába.

Az FKF arra is felhívta a figyelmet, hogy aki teheti, intézze ügyeit az online ügyfélszolgálaton.

A társaság közölte, hogy keddtől újra megnyitotta a budapestieknek a IX. Ecseri út 9., a XIII. Tatai út 96., a XIV. Füredi út 74., a XVI. Csömöri út 2-4., a XVII. Gyökér köz 4., a XVIII. Jegenye fasor 15. és a XXI. Mansfeld Péter u. 86. szám alatti hulladékudvarait.

Továbbá két újrahasználati központjukat is megnyitották – a XV. kerületben a Károlyi Sándor útit és a XVIII. kerületben a Besence utcait -, így a korábbi hét helyett már tizenhárom hulladékudvar áll a lakosság rendelkezésére.

A hulladékudvarok, illetve az újrahasználati központok előzetes időpontfoglalás nélkül is igénybe vehetők.

A társaság tervezi a fennmaradó négy hulladékudvarának fokozatos újranyitását is.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarok szolgáltatásait kizárólag budapesti lakosok, eredeti lakcímkártyával történő címigazolás, továbbá utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény, vagy átutalási igazolás, illetve társasházi lakos esetében közös képviselői igazolás bemutatásával, hulladékfajtánként meghatározott napi és éves limitig díjmentesen vehetik igénybe.

A közlemény szerint a X. kerületben, a Fehér köz 2. szám alatti hulladékudvar kihasználatlanság miatt bizonytalan időre bezár.

mti

picjumbo.com fotója a Pexels oldaláról

 

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .