fbpx

Sportolókat buzdítanak, hogy csatlakozzanak az Európai hulladékcsökkentési héthez

A sportszövetségeket, a sportszervezeteket és a sportolókat is arra buzdítják, hogy minél többen csatlakozzanak az Európai hulladékcsökkentési hét magyarországi programsorozatához – hívták fel a figyelmet sajtótájékoztatón, Budapesten.

Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára elmondta: a szemléletformálásban kiemelkedő szerepe van a sport közösségteremtő és -erősítő szerepének is. Mind minden mást, a zöld gondolkodást is közösségben, összefogással lehet hatékonyan megvalósítani, ezért arra kérik a sportszövetségeket, sportszervezetek és sportolókat, gondolják át, hogy november 13-ig milyen projekttel, akcióval, eseménnyel vagy rendezvénnyel tudnak csatlakozni a magyarországi hulladékcsökkenési programokhoz.

Sárfalvi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára kiemelte, hogy a kezdeményezésről tájékoztatták a köztestületeiket, háttérintézményeiket, a sportszövetségeket és a sportolókat is.

mti

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: